Acord de Vedruna i hotels Catalonia per millorar la formació professional a Barcelona

La Fundació Vedruna Catalunya Educació, amb la missió de contribuir al progrés i desenvolupament de la societat mitjançant l’educació, i Catalonia Hotels & Resorts, una empresa compromesa amb l’excel·lència en la formació professional, han signat aquest dijous un conveni de col·laboració per millorar l’FP a Barcelona.

L’objectiu principal d’aquest acord és consolidar una col·laboració estratègica en el camp de la formació professional entre la Fundació Vedruna Catalunya Educació, a través del seu Centre de Formació Professional Integrada Vedruna Pro, Escola Superior d’Hostaleria, i Catalonia Hotels & Resorts. Ambdós signants es comprometen a millorar l’oferta formativa i a promoure la integració laboral dels estudiants en el sector de l’hostaleria.

Les instal·lacions de les cuines i bars-restaurants de l’Hotel Catalonia Barcelona Plaza es convertiran en un espai més d’aprenentatge

Segons les clàusules de l’acord, el CFPI Vedruna Pro, Escola Superior d’Hostaleria, es convertirà en el centre de formació preferent a Barcelona de la cadena hotelera Catalonia Hotels & Resorts. A través d’aquesta associació, les instal·lacions de les cuines i bars-restaurants de l’Hotel Catalonia Barcelona Plaza es convertiran en un espai d’aprenentatge pràctic per als estudiants, permetent-los aplicar els seus coneixements en un entorn real de treball.

“Estem molt satisfets de col·laborar amb Catalonia Hotels and Resorts en aquesta iniciativa innovadora”, va declarar el responsable del CFPI Vedruna Pro, Superior d’Hostaleria, Joan Hueso. “Aquest acord ens permetrà oferir als nostres estudiants una experiència d’aprenentatge única i reforçar la nostra posició com a referent en l’ensenyament de l’hostaleria a la ciutat de Barcelona.”

Per la seva banda, el representant de Catalonia Hotels & Resorts, Félix Navas, va expressar la seva confiança en la col·laboració. “Estem compromesos a proporcionar i els  recursos humans i d’espais per assegurar una formació professional de primera categoria. Aquesta associació representa una oportunitat única per a tots els implicats”.

Félix Navas, representant de Catalonia Hotels & Resorts, i Joan Hueso, director de l’escola d’Hostaleria Vedruna de Gràcia.

 

Comments are closed.

Conveni amb: