Coneixeu la història de la Fundació Vedruna de Girona?

A més de “gestionar, transformar, coordinar (…) teníem altres verbs a la nostra ment: educar, continuar i, per què no, somiar”. Això explica Ramon Reyero en el llibre 12 anys fent camí Fundació Privada Educativa Vedruna Girona 2006-2018 presentat dijous 30 de maig a Caldes de Malavella. El llibre que ha escrit recull la història, breu però intensa, d’aquesta institució de l’antiga província Vedruna de Girona que agrupava les escoles Vedruna d’Arbúcies, Tordera, Malgrat de Mar, Girona, Palamós, Palafrugell, Ripoll i Puigcerdà.

Amb aquest títol, publicat en la col·lecció Història Institucional, queda recollida la història de les 4 institucions educatives de Vedruna que van precedir l’actual Fundació Vedruna Catalunya Educació: la de Barcelona, la de Tona, la coordinadora de Tarragona i ara la de Girona. Un exercici de memòria que permet situar el passat i encarar el futur de les escoles Vedruna perquè continuïn sent referència educativa al nostre país.

La presentació ha tingut lloc a Caldes de Malavella, antiga seu d’aquesta Fundació i que era l’espai de treball habitual de l’equip de gestió. Han participat en l’acte el mateix autor, Ramon Reyero, la presidenta de l’actual Fundació Vedruna Catalunya Educació, la germana Montserrat Espinalt, la presidenta de la Fundació de Girona, la germana Maria Busquets, així com la resta dels membres de l’equip de gestió: Albert Pijoan, entre el públic, Mario Mercader i Àngel Vallicrosa.

Podeu recuperar-ne un resum a continuació:

Més fotografies de l’acte: AQUÍ

Comments are closed.

Conveni amb: