En un curs ple de reptes, mantinguem les mirades humanes

Benvolguda comunitat educativa,

Desitgem que hagueu gaudit d’un merescut descans fent totes aquelles coses que us fan sentir bé i ben envoltats de tots aquells que estimeu. 

En nom del Patronat i de l’Equip de Gestió de la Fundació, us donem la benvinguda al curs 22-23, especialment a les famílies, els mestres i el personal del PAS de l’escola Vedruna Sagrats Cors Centelles. Una nova escola que s’incorpora a la xarxa d’escoles Vedruna de Catalunya. 

Segur que som conscients que entrem en un curs ple de nous reptes: l’aplicació del nou decret de currículum, l’organització d’un horari de setembre una mica diferent i un llarg etcètera més. Estem segurs que entre tots sabrem donar una resposta a l’altura de les circumstàncies, i a més a més us convidem a treballar i a viure amb alegria i il·lusió l’objectiu que tenim en comú com a xarxa: fer de cadascuna de les nostres escoles un espai educatiu de referència en el seu entorn proper

Un lema educatiu: Mirades humanes

Durant el curs escolar 2022-23 ens acompanyarà el lema ‘Mirades humanes’. Un lema que ens convida a no perdre mai, des de l’acció educativa que exercim cadascú de nosaltres, aquesta mirada humanitzadora tan característica de les nostres escoles. Un lema que ens convida a no perdre:

  • La proximitat amb els alumnes, les famílies i els educadors.
  • La calidesa amb les nostres paraules, els nostres gestos i les nostres accions.
  • L’aire de família que convida tothom a sentir-se acollit.
  • La convicció que cada noi i cada noia és únic i està cridat a fer grans coses.
  • I l’opció pels més vulnerables, això és tenir especial cura dels qui més pateixen.

Fem referència a Joaquima de Vedruna en una de les seves expressions més cèlebres: “Aconseguiràs més amb l’amor que amb la força”.

Si som capaços de tenir aquesta mirada, i si som capaços de compartir-la amb els qui ens envolten, tant se valdrà els canvis en les lleis educatives, els canvis sense consens en els horaris, els canvis en les dotacions econòmiques… ja que allò que és essencial continuarà mantenint-se: el tarannà i l’estil educatiu Vedruna.

Convençuts que serà així, us donem el nostre més sincer agraïment a mestres i personal del PAS per tota la tasca que  feu a l’escola, i a les famílies gràcies per la confiança que ens feu. Sapigueu que estem al vostre costat per tot allò que pugueu necessitar. Estem segurs que entre tots farem un gran curs. 

Gràcies a tots!

Fundació Vedruna Catalunya Educació, setembre de 2022

 

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de @VedrunaCat (@vedrunacatalunya)

Comments are closed.

Conveni amb: