El document capitular ‘Néixer de nou’ orienta el futur pla estratègic de la xarxa d’escoles Vedruna

La germana Vedruna i membre de l’equip d’Identitat de la Fundació Vedruna Catalunya Educació, Imma Bonada, i el responsable de Pedagogia i Innovació, Manel Salas, expliquen en aquest vídeo el treball que s’ha fet a Vic el 19 d’abril entorn del document ‘Néixer de nou’. Es tracta del text final del capítol general de les germanes Carmelites de la Caritat Vedruna, celebrat l’estiu de 2023.

‘Néixer de nou’ recull les reflexions que les germanes Vedruna han fet en el marc del capítol general sobre l’espiritualitat integral i ecològica, l’art de la trobada, la missió creadora, la família carismàtica i els joves, la formació, la sostenibilitat i les estructures que sostenen la missió. També inclou un apartat d’acords capitulars, entre els quals hi ha la constitució d’una Comissió Educativa Interprovincial que, entre altres responsabilitats, ha d’actualitzar la proposta Educativa Vedruna en línia amb els objectius del Pacte Educatiu Global.

La reflexió que han fet ara els equips de la xarxa d’escoles Vedruna ha d’orientar el nou pla estratègic de la Fundació a partir del curs 2025-2026. Una trobada així sempre és positiva per anar-nos sentint xarxa i caminar tots en una mateixa direcció, apunta Bonada.  Hi han participat membres des de diferents equips vinculats a la institució. També Salas diu que dissenyar els objectius del pròxim pla estratègic des de diferents sensibilitats fa que el resultat final sempre sigui molt més enriquidor”.

Nou equip general de les germanes Vedruna per ‘Néixer de nou’

Comments are closed.

Conveni amb: