Les eines de cribratge psicopedagògic de Vedruna, premi d’Innovació educativa d’excel·lència

El projecte ‘Eines de cribratge psicopedagògic per l’Educació Infantil’ de la xarxa d’escoles Vedruna de Catalunya ha estat guardonat amb els primers premis d’Innovació educativa d’excel·lència que promou la Fundació Escola Cristiana de Catalunya. El lliurament dels cinc premis, un per a cada categoria proposada, s’ha celebrat el 21 de març a la sala d’actes del col·legi Lestonnac de Barcelona.

L’equip de psicopedagogs de les escoles Vedruna ha estat reconegut en la categoria de ‘Personalització de l’aprenentatge’ per “garantir com a docents una educació personalitzada, tant per atendre necessitats com potenciar el talent, tot adaptada a les capacitats i ritme d’aprenentatge del nostre alumnat”. En representació de tot l’equip, Mar Herrero i Ismael Perálvarez han recollit el premi. Patrocinat per l’editorial Cruïlla, consisteix amb llicències del projecte CREA: una eina digital per a la creació i l’avaluació de projectes.

Les escoles Vedruna de Catalunya, junt amb l’Hospital Sant Joan de Déu, han impulsat les eines de cribratge psicopedagògic per l’Educació Infantil. Aquestes eines tenen com a objectiu la detecció precoç de trastorns d’aprenentatge. En aquest vídeo, l’equip de psicopedagogs expliquen en què consisteix la prova i com s’aplica a l’aula:

Podeu recuperar l’acte de lliurament de premis a continuació:

Comments are closed.

Conveni amb: