Immaculada Sabadell estrena llar d’infants

Porta per nom ‘Els petits gegants Vedruna’ i ha obert portes aquest dijous 1 de setembre. L’escola Vedruna Immaculada Sabadell amplia així l’oferta educativa en l’etapa dels 0 als 3 anys. La llar es troba al número 16 del carrer Tirso de Molina, a 350 metres de l’escola, que ofereix servei educatiu fins als 16 anys.

“Iniciem un nou camí, per donar resposta a les famílies i ampliar l’oferta educativa de la nostra escola. Era un dels objectius que recull el nostre pla estratègic de centre 2021-2025”, explica Isaac Fernández, director de l’escola Vedruna Immaculada Sabadell.

L’acord és fruit del camí iniciat el curs 2020-2021, quan es va signar un conveni de col·laboració entre l’escola i la llar. Sota el lema de ‘Caminem junts’ es van començar a dur a terme activitats i propostes educatives de forma conjunta. Vedruna va adquirir la llar d’infants  ‘Els petits gegants’  el mes de juliol.

Les aules de la llar són molt alegres i compten amb llum natural i amb tot el mobiliari nou i apropiat a les necessitats dels infants. A més a més, el centre disposa d’una aula polivalent on es realitzen les sessions de psicomotricitat i d’un pati de 260 metres quadrats molt assolellat repartit en dues zones: un pati pels lactants i un pati per a la resta d’alumnes.

‘Els petits gegants Vedruna’ forma part de la xarxa de 37 escoles de la Fundació de Vedruna Catalunya Educació. Totes comparteixen un mateix projecte educatiu que promou l’atenció personalitzada i que es basa en l’afecte i en la confiança.

Comments are closed.

Conveni amb: