L’itinerari ODS respon al perfil de sortida de l’alumne de Vedruna

“Sense què no pot marxar un alumne en acabar els estudis a les nostres escoles?”. Com a resposta a aquesta pregunta, Vedruna ha creat l’itinerari educatiu ODS. Segons explica l’equip ODS, “es tracta que els donem agència, participació democràtica i implicació perquè esdevinguin part de la transformació del món”.

Així ho han explicat aquest dimarts 29 de novembre tres representants de l’equip ODS de les escoles Vedruna. Pep Paunero, professor de Malgrat de Mar, Montse Jiménez, directora pedagògica de Vedruna Prats de la Carrera – Palafrugell, i Mario Mercader, director de Vedruna Palamós, han fet públic el nou itinerari educatiu ODS, que ja està disponible al web vedrunaods.cat. El mapa recorre totes etapes educatives i els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible, i promou hàbits de vida per a un món més just, solidari i sostenible.

Dissabte 4 de març, esdeveniment ODS

En el marc de la presentació, també han anunciat la celebració d’un esdeveniment únic per compartir l’itinerari. Serà dissabte 4 de març de 2023. La conversa, moderada per la periodista Laura Mor, s’ha emès en directe des de la seu de la Fundació Vedruna Catalunya Educació, a Vic. La podeu recuperar aquí:

Comments are closed.

Conveni amb: