Josep Closa, nou president de la patronal d’escoles cristianes de Catalunya

L’actual director general de la Fundació Vedruna Catalunya Educació, Josep Closa, ha estat elegit com a nou president de l’Associació Professional Serveis Educatius de Catalunya, l’APSEC. Pren així el relleu en el càrrec a Joan Vila, vinculat a l’Escola Pia de Catalunya, que n’ha estat president en el darrer mandat. La votació ha tingut lloc en l’assemblea que l’associació ha celebrat aquest dimarts a la tarda. En aquesta mateixa reunió, Ester Gironès de l’ETP Xavier de Barcelona ha rellevat en la vicepresidència la germana Vedruna Montserrat Espinalt.

Josep Closa Canudas (Avià, 1965) és mestre i psicopedagog. Va ser director general de l’escola Vedruna Berga i des de la seva fundació el 2016 és el director general de la xarxa de 37 escoles Vedruna, que tenen presència en 33 municipis. Des de l’Equip de Gestió de la Fundació es valora aquesta elecció com un reconeixement a la tasca que les escoles Vedruna fan com a xarxa educativa arreu del país.

L’Associació Professional Serveis Educatius de Catalunya aplega les titularitats de les escoles associades a l’Escola Cristiana i juga un paper important a l’hora d’incidir en les polítiques que afecten l’escola d’iniciativa social del nostre país. Els darrers anys l’APSEC s’ha compromès amb el model d’Immersió Lingüística i amb el Pacte Contra la Segregació Escolar, i ha visibilitzat la seva tasca de compromís social amb la campanya l’Escola de la gent, que dona veu a tota l’escola concertada.

Comments are closed.

Conveni amb: