Reprenem l’itinerari de formació en Identitat Vedruna

Després d’un any de pandèmia, Vedruna Catalunya ha reprès la formació en Identitat Vedruna adreçada als mestres de nova incorporació a les escoles de la xarxa. Mirades I és l’inici de tot un itinerari i ha tingut lloc a Vic aquest mes de novembre.

“La idea és acompanyar la incorporació d’aquests mestres, professors, per tal que coneguin els trets d’identitat de l’escola Vedruna i se’ls faci seus”, explica Alba Company, mestra de l’equip d’Identitat. Saben que “a mesura que se senten integrats en el ser i fer Vedruna, poden desenvolupar la seva tasca en el marc de les seves comunitats educatives”. I volen “que s’hi sentin com a casa”.

La proposta formativa consisteix en una jornada d’un di, que té dues parts. La primera, Mirades I, es fa el primer curs i serveix per tractar dels orígens al present. En concret, es treballa la figura de la fundadora, Joaquima de Vedruna, el projecte educatiu Vedruna i els educadors que el fan possible. I Mirades II, al segon curs, projecta el present cap al futur.

Comments are closed.

Conveni amb: