Vedruna Vilafranca i Vedruna Sant Sadurní, Premis Premsa Comarcal a la Solidaritat

Els alumnes de Vedruna Vilafranca Jan de Antonio, Mireia Sala i Anna Raventós han guanyat la primera edició dels Premis Premsa Comarcal a la Solidaritat pel reportatge ‘Un ordinador, un futur’, dedicat al projecte Labdoo. Entre els finalistes reconeguts en la mateixa categoria, de 3r i 4t d’ESO, hi ha les alumnes Ana Llácer, Tània Pérez i Elsa Secanell de Vedruna Sant Sadurní d’Anoia pel reportatge ‘El que dones… reps’ sobre la Casa dels avis.

L’acte de lliurament ha tingut lloc aquest dissabte al Palau de la Música Catalana, a Barcelona. Ha estat en el marc dels actes institucionals dels 40 anys de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC), convocant d’aquests guardons. Han assistit a la celebració més de 400 persones, entre les quals editors de premsa, periodistes, directors de comunicació i anunciants.

El reportatge dels alumnes de Vedruna Vilafranca fa un emotiu recorregut del que significa Labdoo pels alumnes d’aquesta escola, amb un retrat únic i de gran qualitat periodística. Encara dins del Palau de la Música, els guardonats han lliurat a Jordi Ros, fundador de l’entitat solidària Labdoo, la dotació econòmica del premi perquè l’organtizació pugui continuar ajudant a portar l’educació a qualsevol indret del planeta.

El concurs premia reportatges sobre solidaritat elaborats per estudiants d’ESO de centres d’ensenyament de tot Catalunya. Una convocatòria per promoure entre els joves els valors d’una convivència igualitària entre les persones de diferent índole. El presentador de l’acte, Òscar Dalmau, ha destacat l’èxit de la convocatòria i la qualitat dels treballs presentats. I el secretari de Comunicació, Oriol Duran, i Montse Dalmau, membre de la junta de l’ACPC, han estat els encarregats de fer el lliurament dels guardons.

La presidenta en funcions del Parlament, Alba Bergés, i la consellera de presidència, Laura Vilagrà, han presidit l’acte, que ha estat amenitzat amb actuacions musicals dels cantautors Joan Dausà i Montse Castellà. [Galeria de fotografies dels premis]

 

Més informació sobre le projecte Labdoo:

Comments are closed.

Conveni amb: