Vintè recés Vedruna a Poblet

Fins a 78 participants s’han reunit al monestir de Santa Maria de Poblet en el vintè recés d’educadors Vedruna. A l’inici del temps d’Advent, el dissabte 27 de novembre, mestres i professors de les escoles Vedruna s’han reunit en aquest espai emblemàtic de la Conca de Barberà per apropar-se a la mirada a Jesús i al seu missatge.

El monjo cistercenc Pau Prades els ha parlat sobre ‘La mirada de Jesús’. Els educadors també han fet la visita del monestir, han dedicat un temps a fer silenci i han celebrat l’eucaristia. S’han reunit a l’escola de l’Espluga de Francolí per compartir el dinar.

Aquesta ha estat la vintena edició d’un recés que s’ofereix periòdicament al col·lectiu de mestres i professors de la Fundació Escola Vedruna Catalunya. L’escola cristiana és al moll de l’os del projecte educatiu Vedruna. Cada escola disposa d’un equip de pastoral que anima i coordina propostes orientades, en el dia a dia, a aprofundir en el creixement personal, a avançar cap al compromís comunitari i a viure i celebrar les festes i moments importants del nostre calendari popular, com són l’Advent i la festa de Nadal.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @VedrunaCat (@vedrunacatalunya)

Comments are closed.

Conveni amb: