Monthly Archives: juny 2024

46 llibres recomanats per l’estiu: bones vacances i bones lectures!

Teniu a les mans el tercer butlletí de recomanacions literàries pensat per al conjunt de les 37 escoles Vedruna de Catalunya. Ens havíem marcat aquesta fita i l’hem assolit! Com sabeu, persegueix un doble objectiu: d’una banda, orientar les famílies en la compra de llibres ara que s’acosten les vacances d’estiu; de l’altra, oferir a les escoles una guia de possibles compres per ampliar i renovar els fons de les nostres biblioteques escolars.

📚 Descarregueu aquí el butlletí en PDF (més…)

Coneixeu la història de la Fundació Vedruna de Girona?

A més de “gestionar, transformar, coordinar (…) teníem altres verbs a la nostra ment: educar, continuar i, per què no, somiar”. Això explica Ramon Reyero en el llibre 12 anys fent camí Fundació Privada Educativa Vedruna Girona 2006-2018 presentat dijous 30 de maig a Caldes de Malavella. El llibre que ha escrit recull la història, breu però intensa, d’aquesta institució de l’antiga província Vedruna de Girona que agrupava les escoles Vedruna d’Arbúcies, Tordera, Malgrat de Mar, Girona, Palamós, Palafrugell, Ripoll i Puigcerdà. (més…)

Vedruna connecta art i ODS “per construir un altre món”

“El paper que tenen els ODS i l’art com a columna vertebradora del procés d’ensenyament-aprenentatge i, al llarg de totes les etapes, és un exemple de com s’haurien de fer les coses”. Així ho defensa Isidora Sáez-Rosenkranz, professora de la Facultat d’Educació de la UB. N’ha parlat als equips ODS de Vedruna en el marc de l’última trobada de curs que han celebrat a Vic. (més…)

Conveni amb: