Monthly Archives: setembre 2021

Com afavorir la cura entre família i escola?

6 d’octubre a les 19 h, webinar gratuït! En un món on prevalen la immediatesa, els neguits, les tensions i sempre es viu amb el pilot automàtic, és fàcil oblidar-se de viure el present. Una dinàmica que afecta també les famílies i el conjunt de la comunitat educativa. Segons la pedagoga Anna M. Rifà, cal saber-hi posar fre i aturar-se en l’ara i l’aquí: “La vida es desplega amb tota la plenitud i profunditat precisament en el present”, defensa. Aquesta és una de les reflexions que vol fer arribar a famílies i docents en el webinar gratuït que ofereix el proper 6 d’octubre a les 19 h. (més…)

Relleu al patronat de la Fundació Vedruna Catalunya Educació

La Fundació Vedruna Catalunya Educació ha renovat el seu patronat coincidint amb l’inici del curs escolar. S’incorporen com a vocals Narcís Vives i Imma Bonada. Aquest dilluns 13 de setembre s’ha celebrat la primera reunió del nou patronat a Vic, a la seu d’aquesta institució educativa que gestiona les 36 escoles Vedruna que hi ha al nostre país. (més…)

Renovem la il·lusió, renovem la mirada

Aquest dilluns comencem el curs escolar 2021-2022 amb il·lusió renovada i compartida per part de tots els qui formem la comunitat educativa Vedruna: alumnes, famílies i mestres. Una il·lusió que hem pogut sentir ja, amb el retorn fa uns dies dels equips directius i dels mestres a les escoles carregats de noves propostes i projectes, i que de ben segur començarem a gaudir encara més amb la benvinguda a tots els nostres alumnes. (més…)

Joves Vedruna Exploren Noves Experiències Solidàries

Des de Vedruna Catalunya Educació podem confirmar que els agents de pastoral som agents multiplicadors d’acció. Ho hem vist aquest estiu. A causa de la pandèmia, no hem pogut dur a terme el camp de treball amb la gent gran de la Residència Jaume I de l’Espluga de Francolí, ni el camp de treball amb els joves amb discapacitat d’APRODISCA (Associació Pro Persones amb Disminució de la Conca de Barberà) a Montblanc. En canvi, tenim alguns exemples d’exalumnes Vedruna que durant les vacances han viscut moments de solidaritat i de creixement personal. (més…)

Conveni amb: