Una alumna del MIT a les aules de Vedruna: “La ciència i la tecnologia no tenen fronteres”

A mesura que s’apropa el final de curs, els equips educatius de les escoles avaluen els projectes que han tirat endavant aquest 2022-2023. Enguany, hi ha hagut una novetat que la xarxa d’escoles Vedruna mirarà de repetir el curs vinent. I és haver acollit una alumna del Massachusetts Institute of Technology (MIT) a les seves aules.

Es tracta d’Ishika Shah. Amb 20 anys i especialitzada en intel·ligència artificial, aquest curs ha fet pràctiques com a professora a l’escola Vedruna Immaculada de Barcelona gràcies al programa Global Teaching Labs, que impulsa el MIT amb col·laboració amb la Fundació La Caixa. Durant tres setmanes el mes de gener, Shah ha compartit docència en classes de matemàtiques, tecnologia i robòtica, i ha assessorat un grup d’alumnes d’ESO en la creació de diversos projectes. “És genial veure que molts estudiants d’aquí també estan interessats en les mateixes coses”, diu Shah, i hi afegeix: “La ciència i la tecnologia no tenen fronteres”.

L’intercanvi amb el MIT promou la coneixença entre diferents cultures, estils de vida i de models d’educació, alhora que promou l’estudi de la Ciència, la Tecnologia i les Matemàtiques. “També jo crec que hi ha una part que se sorprenen, quan veuen que estem junts i que potser no som tant diferents”, apunta el professor de Secundària Lluís Garcia. En aquest vídeo, tots dos valoren aquesta enriquidora experiència.

Comments are closed.

Conveni amb: