Horitzons: “El regal del temps torna a vosaltres”

Gràcies és la paraula que més s’ha repetit a la trobada ‘Horitzons’, amb els educadors Vedruna que ja es jubilen. Ha estat aquest 6 de juny a la Casa Mare, amb motiu de la trobada que promou l’equip d’intentitat Vedruna. Enguany se n’ha celebrat la segona edició, amb la participació de sis persones que tanquen una etapa de servei i de compromís a l’escola. Ara els toca definir nous propòsits i continuar omplint-los de sentit.

Amb aquest objectiu s’ha convidat al formador Martí Verdú i també a l’escriptor Francesc Miralles, que els han ajudat a reflexionar sobre aquesta nova etapa, en què podran conjugar el temps amb projectes que valguin la pena i els facin viure amb plenitud. Com ha dit Miralles, “el que més val és el temps i és un regal que torna a vosaltres”.

La presidenta de la Fundació Vedruna Catalunya Educació, Montserrat Espinalt, els ha recordat que Vedruna és casa seva. En aquest sentit, els participants han expressat la voluntat de mantenir la connexió amb l’escola, on s’han sentit sempre “molt ben acollits”; i han expressat el seu agraïment mutu. Una sessió molt emotiva que ha comptat també amb una visita al Manso. En aquest lloc emblemàtic de la congregació el responsable de Pedagogia i Innovació, Manel Salas, els ha lliurat un detall en nom de la Fundació. Un breu concert ha tancat la jornada.

Comments are closed.

Conveni amb: