Montse Jiménez de Vedruna Prats-Palafrugell, al grup d’experts d’Educació

El Departament d’Educació ha proposat al Govern aquest mes de gener els 18 noms que han de formar un grup d’experts per impulsar mesures de millora educatives. Com a representants de l’escola d’iniciativa social hi participen Montse Jiménez, directora pedagògica de l’escola Vedruna Prats-Palafrugell, i Joan Vila, director de l’Escola Pia de Balmes.

El president del Consell Escolar de Catalunya, Jesús Vinyes, coordinarà aquest grup que té per objectiu elaborar un informe amb mesures prioritàries pel curs que ve i que identifiqui necessitats i propostes a mitjà i llarg termini. Començaran a deliberar a l’inici d’aquest segon trimestre escolar i a principis del mes de febrer faran un retorn de les primeres conclusions als grups parlamentaris perquè hi puguin incidir. Després s’elevarà la reflexió al Consell Escolar de Catalunya per acabar d’enriquir el debat.

“Seguirem treballant amb el compromís, rigor i responsabilitat que sempre hem mostrat i compartit”, ha apuntat Montserrat Jiménez Vila en fer-se pública la notícia. Llicenciada en Filologia Anglogermànica, ha estat professora de Secundària, responsable dels equips TAC i responsable de comunicació i coordinadora dels equips ODS de la xarxa d’escoles Vedruna Catalunya. Actualment Jiménez és la directora pedagògica de l’escola Vedruna Prats-Palafrugell que aglutina dues institucions educatives de diferent trajectòria i titularitat.

Forma part de la junta del FEAEC, el Fòrum Europeu d’Administradors de l’Educació a Catalunya. També és docent del màster universitari en Lideratge de la Innovació Pedagògica i Direcció de Centres Educatius de Blanquerna-Universitat Ramon Llull, assessora pedagògica i formadora en processos de lideratge i transformació educativa, digitalització, metodologies actives a l’aula i tecnologia educativa. Mare de dues filles, és autora del llibre Mares i pares influencers junt amb Eva Bach (Rosa dels vents, 2019).

Comments are closed.

Conveni amb: