Monthly Archives: març 2023

Neix l’Escola de Vitivinicultura de la Catalunya Central

Gairebé un centenar de persones han assistit dijous 30 a l’acte de presentació de l’Escola de Vitivinicultura de la Catalunya Central (ESVICC). L’esdeveniment s’ha celebrat a la nau gòtica del Convent de Santa Clara de Manresa amb un tast presidit pel reconegut sommelier Ferran Centelles i la periodista i també sommelier Sílvia Culell. (més…)

Les eines de cribratge psicopedagògic de Vedruna, premi d’Innovació educativa d’excel·lència

El projecte ‘Eines de cribratge psicopedagògic per l’Educació Infantil’ de la xarxa d’escoles Vedruna de Catalunya ha estat guardonat amb els primers premis d’Innovació educativa d’excel·lència que promou la Fundació Escola Cristiana de Catalunya. El lliurament dels cinc premis, un per a cada categoria proposada, s’ha celebrat el 21 de març a la sala d’actes del col·legi Lestonnac de Barcelona. (més…)

L’Escola de la Gent reivindica l’aportació de la iniciativa social al sistema educatiu català

Aquest dimarts 21 de març s’ha presentat la nova campanya conjunta de les 687 escoles d’iniciativa social del país, entre les quals hi ha les 37 escoles Vedruna de Catalunya. Un col·lectiu que ara s’agrupa com a ‘l’Escola de la gent, emprenedora, diversa i de qualitat’. Durant la roda de premsa, s’ha posat en valor la contribució d’aquests centres que acullen més de 300.000 alumnes, és a dir, un 30% del total. Des de la Fundació Vedruna Catalunya Educació han assistit a la presentació el director, Josep Closa, i la presidenta, Montserrat Espinalt. (més…)

Teresa Jordà, al Global Camp de Vedruna: “La clau és comprendre, empatitzar i actuar”

El projecte educatiu de Vedruna s’ha fet vida aquest dissabte 4 de març al matí al Global Camp. Prop de 1.300 persones han participat en aquesta mostra d’experiències educatives en ODS de les escoles Vedruna de Catalunya, celebrada al Recinte Firal El Sucre, de Vic. Infants i joves han estat els autèntics protagonistes de la jornada. Són els qui han exposat als seus companys, mestres, familiars, i a d’altres entitats col·laboradores, fins a 66 projectes educatius en l’àmbit dels Objectius de Desenvolupament Sostenible i de l’Agenda 2030. (més…)

Conveni amb: