Monthly Archives: maig 2024

Josep Closa, nou president de la patronal d’escoles cristianes de Catalunya

L’actual director general de la Fundació Vedruna Catalunya Educació, Josep Closa, ha estat elegit com a nou president de l’Associació Professional Serveis Educatius de Catalunya, l’APSEC. Pren així el relleu en el càrrec a Joan Vila, vinculat a l’Escola Pia de Catalunya, que n’ha estat president en el darrer mandat. La votació ha tingut lloc en l’assemblea que l’associació ha celebrat aquest dimarts a la tarda. En aquesta mateixa reunió, Ester Gironès de l’ETP Xavier de Barcelona ha rellevat en la vicepresidència la germana Vedruna Montserrat Espinalt. (més…)

Acord de Vedruna i hotels Catalonia per millorar la formació professional a Barcelona

La Fundació Vedruna Catalunya Educació, amb la missió de contribuir al progrés i desenvolupament de la societat mitjançant l’educació, i Catalonia Hotels & Resorts, una empresa compromesa amb l’excel·lència en la formació professional, han signat aquest dijous un conveni de col·laboració per millorar l’FP a Barcelona. (més…)

Professorat Vedruna pren consciència: “Cal treballar i sentir el silenci”

Ja són 12 les escoles de la xarxa Vedruna que han entrat en el programa Escola Atenta. El pròxim 6 de juny estan totes convocades a la Casa Mare, a Vic, per posar en comú com integren les dinàmiques d’atenció plena en el dia a dia a l’aula i, alhora, compartir una jornada d’experiència i autocura. Aquest curs les escoles Vedruna de Cardona i Tordera s’han sumat a les formacions que ja s’han fet amb els claustres d’Artés, Balaguer, Bellpuig, Malgrat, Manlleu, Sant Sadurní, Sallent, Tàrrega, Valls, Vilafranca.
(més…)

La psicologia, els ODS i l’alimentació, àmbits destacats en les Recerques dels joves de Vedruna

La psicologia és l’àmbit més recurrent d’estudi, com el curs passat, amb 18 del total de 118 millors treballs de recerca a les escoles Vedruna. La segueixen les propostes amb perspectiva d’ecologia i justícia social, amb 9 treballs dedicats a l’aplicació de les energies verdes, l’alimentació sostenible, el comerç just i l’impacte dels plàstics al mar. Enguany també destaquen els 9 treballs sobre nutrició des d’una perspectiva de salut, així com els 9 treballs centrats en educació i pedagogia. (més…)

Conveni amb: